>

Änglagård

Hej igen :)

Fick bara en sån lust att blogga igen :) Allt för att inte plugga som ni vet!!
Egentligen borde jag bara ta tag i det med en gång så jag kan få det överstökat & då kanske jag slipper känna den stora stenen på mina axlar.. Monica & jag satt & prata förut & jag berätta att jag känner mig så fruktansvärt energilös, ingen lust med, vill bara hem & sova i stort sett, hon kom fram till att antagligen så är det alla saker jag har haft & göra det senaste, allt på samma gång kan man säga. Lönekursen, jobbet, examensarbetet & dessutom alla kära vänner & min familj + Johan såklart, allt vill man hinna med.. Därför borde jag bara ta en sak i taget t ex examensarbetet & bara göra färdigt, japp, jag gör så tror jag!!
Vi får se det är bara att kämpa på! Men när visssa saker börjar bli färdiga hoppas jag att jag kommer känna mig mycket mer inspirerad att göra saker & inte bara vilja gå hem & lägga mig.
Dessutom kommer ju våren snart :D dåååå... :)

På torsdag blir det bio med min mamma & syster, vi ska bjuda mamma på änglagård som en sen födelsedagspresent :) ska bli mysigt.


Nu ska jag ta upp min bibel & läsa - Lönehandboken!!
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Måndag

Idag är det sista dagen på februari, tänk att andra månaden på detta året redan går mot sitt slut! Sick! ;)

Men det får gärna gå fortare, vill ha våååår, NU!! :) Please..

Jag behöver lite energi, lite ork & lust.. Just idag känner jag mig sjukt avslagen, mår lite smått illa nu sen lunchen, vet inte vad det är.. Bara jag inte ska bli sjuk tack! Tänkte träna efter jobbet idag & sen hem & ta mig en dusch & slänga mig i soffan & dega! :) Can't wait.

Igår va jag & hälsade på Jessica & söta Clara, hon e ju för skön den lille tjejen & bestämd!! :)
Får försöka åka dit oftare & ses, Jessica har ju fullt upp nu för tiden oxå!

Tror jag ska läsa lite i min lönehandbok inför kursen imorgon!

Ha en bra dag!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

Igår var vi ju och kollade på The Tourist, jag måste säga att jag gillade den, den va riktigt bra! Det tyckte Johan med. Trots alla förvarningar att den inte fått så bra kritik & att Tobbe inte gillade den så gillade vi den :)
Jag tycker absolut att den som tänkte gå & se den: Gör det :)

Idag är det söndag & jag har inga planer alls för dagen, jag skulle ju kunna ta tag i mitt examensarbete men är jag sugen? Nej. Det ser inte ut att va så där jättebra väder heller så vi  får helt enkelt se vad jag ska hitta på, Johan sover fortfarande så jag kan ju börja med att göra en god frukost till oss =)

Ha en bra dag!

Postad i: Allmänt Kommentarer (4)

Stan

Har nyss kommit hem från stan! Plockade upp Maria på vägen & åkte in mot den stora staden för att leta parkering & sedan möta upp Carro & våran favorit: Liam!
Maria lämnade oss rätt så fort för att åka till Uddevalla med hennes härliga jobbarkompisar :)

Vidare gick vi omkring & kolla i affärer & shoppade en del :) Som alltid är det svårt att låta bli när man hittar fina saker, det blev en tröja, en vårjacka, ett par byxor till Liam, en present till Jennies Tuva & impregneringsspray till skor!



Här vill Liam gärna ha Carros cola men han fick nöja sig med att leka med den.

Han fick smaka på min Mer apelsin & oj vad god den var =) hehe.

Nu ska jag dega en stund, plocka ur diskmaskinen & så sedan laga mat till mig & min kärlek ♥
Postad i: Nöjen Kommentarer (1)

Lördag

Då var det lördag igen fy fan va skönt =)

Gårkvällen blev hur bra som helst, halv åtta hos mig körde igång, Johan började! Det blev jättelyckat & sjukt god mat. & bästa sällskapet =)












Ikväll blir det bio med min fina sambo - the tourist blir det.

Nu ska jag åka iväg till Carro & Liam!
Postad i: Nöjen Kommentarer (0)

Pepp

Sitter på kursen nu vi har rast!! Försöker peppa mig själv till att åka o träna sen! Hoppade ju träningen igår så jag borde ju gå idag!! Iaf träna lite kondition! Näpp nu kör vi snart igång igen - traktamenten o kostnadsersättningar, here i come!! ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Rastlös

Åh herre gud vad jag är rastlös, uttråkad & börjar bli irriterad! Jag har INGENTING att göra. Johan har tagit bilen & åkt iväg & jag skulle plugga men mina böcker ligger fint kvar på bordet på jobbet, good work Sarah!

Vi har iaf fungerande internet nu, hur bra som helst funkar det till o me :) Det var här en kille i morse & koppla in det så fixade jag resten när jag kom hem!

Får väl ta & kolla runt på internet om det finns några roliga program att  se på tills Johan kommer hem med en film till mig (hoppas jag)!

Förslag på vad jag kan roa mig med? :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Snart är det läggdags! Sitter i sängen & väntar på min älskling som jobbar för ovanlighetens skull! Han är en duktig kille! ;)

Hade en stressig morgon på jobbet, hann en hel del innan det var dags att bege sig in mot stan & lönekurs! Fick lärt mig en hel del idag med, så det känns bra :) Sedan åkte jag hem till mamma en stund & hon var snäll & sydde upp mina nya träningsbyxor sen fick jag även gjort nästan alla uppgifter vi fick i läxa!

Begav mig sedan till Alingsås för att träffa min goding Carin som jobbar där numera! Vi befinner oss lite närmare varann nu för tiden iaf :) Dock är det första gången vi fikade i Alingsås sen hon började där!
Fick shoppat lite grann oxå som vanligt ;) Köpte en flaska man har olja i & ett par skiiiiitsnygga skor! Ska visa bild nån dag, dom är till sommarn men hur jäkla snygga & bekväma som helst! Tommy Hillfiger va det.

Hämtade oxå ut ett paket på Servett, beställt en tunika & ett par skor på Ellos! Orkar inte visa bild på det heller idag..

Har precis kollat på bilder på Jennies fina dotter Tuva som hon fick i fredags. Liten sötnos det där :) Får hälsa på dom när dom har hunnit samla sig efter allt :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma

Har precis satt mig i soffan efter att ha vart o tränat & sen lagade jag mat, blev vårrullar med ris! mumsigt, till det hade vi thai sweet chili sås, soja & en annan sås! Helt okej middag :)
Blir ofta hungrig när jag har vart & tränat, annars äter jag inte middag när jag kommit hem från jobbet, brukar räcka med lunchen som blir middag :) Oftast blir det bara någon macka eller något när jag kommit hem! Men idag var Johan hemma oxå & va hungrig så då e jag en bra sambo & fixar maten ;)

Nu ska jag sätta mig & plugga inför morgondagens kurs! Hinner knappt plugga alls på jobbet så då får jag ta det på min fritid! Vill ju inte komma dit & inte fatta något speciellt inte eftersom de andra i min kurs är arbetslösa & har all tid i världen att läsa ;) hehe.

Ha en fin kväll! ♥


Postad i: Skönhet & hälsa Kommentarer (0)

Fullt upp!

Idag är det verkligen full rulle här på jobbet. Jag är helt själv då Monica är sjuk! Stackarn ligger hemma med magsjuka, feber & värk! Hon får gärna hålla sig hemma några dagar till - jag vill INTE bli sjuk!!

Kom sent till jobbet i morse då Telia skulle kommit & kopplat in vårt nyinköpta bredband men eftersom Monica är sjuk blev det lite kaos här på jobbet eftersom alla skulle iväg på möte osv så jag fick skjuta upp inkopplingen till onsdag! Får se hur det går då!

I eftermiddag blir det träning :) Ska bli gött!

Hinner inte skriva mer nu men ha en fortsatt bra dag!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Helgen över...

helgerna går alldeles för fort! :( hade inte haft något emot att vara ledig några dagar till!

Idag var jag duktig & tog en promenad ner till Hulan, mamma mötte mig på vägen & så fortsatte vi neråt, kände att eftersom det inte blev någon träning så ville jag göra något speciellt i detta fina väder vi haft idag!

Åkte sedan ner till mormor på kalas, hon fyllde år i tisdags! Där var moster & Roy även deras barnbarn Marcus, sedan kom morbror + fru & Jimmy med familj. Även maria & emma var där! Mysigt. Fick en massa fika & som vanligt när vi ses: en massa skratt!

Goa familjen :)

Berättar mer om helgen imorgon!

Sov gott!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag & Sol

Fy fasen va härligt väder vi har idag, visst är det kallt men det är bara att klä på sig :)
Var nere på Öxsjön med Johan & Tobbe förut, dom skulle fiska så dom borra hål & hade sig sen hann Tobbe fiska i 5 min typ sen fastna draget (eller vad det nu hette) & linan gick av! Typiskt.. hehe.




Nu sitter jag nere hos mamma & umgås med henne. Pappa har redan dragit iväg på nya äventyr. Eller ja, möte med brottningen & kommer hem imorgon.
Kl. 18 blir det middag hos svärmor Helen! Ska bli gott, hon lagar alltid så god mat :)
Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, mina syskon med kompisar ska ut men jag är inte ett dugg sugen! Dock kanske jag åker dit på förfest & är lite social!

Middagen på El Corazon var jättemysig igår, vi hade roligt. Mycket skratt (inte bara från oss utan ett gäng tanter bakom som va tvungna & slå i bordet varje gång de skrattade haha) & tjöt!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Freeeeedag!!

Vilken efterlängtad dag fredagar är alltså!! Det är nog faktiskt min favvodag på veckan! Även om man går upp tidigt för att jobba så vet jag att jag har två helt lediga dagar framför mig, tjoho! :D

Är själv nu på jobbet resten av dagen, rätt skönt måste jag säga! Ingen som stör eller avbryter haha!

Ska skicka ut lite anbudsförfrågningar för mitt ex.arbete & sedan börja lite med lönerna som ska betalas ut på fredag nästa vecka!!


Jag på jobbet idag :)

ha en underbar fredag!!!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

le pain francais




Alltid mysigt med fika :)
Älskar att Le Pain Francais har öppnat i Allum, tidigare har det inte funnits några vettiga caféen eller matställen i Allum. Men nu är det två nya som öppnat det senaste, perfekt :) Då behöver man inte bara shoppa när man är där ;) Men såklart hann vi det oxå idag! Inhandlade tre tights, ett par solglasögon & ett baslinne! Bra att ha grejer kan man säga! ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Gav upp...

...pluggandet precis, det står helt still, orkar verkligen inte tänka!!
Men man måste väl inte göra läxan innan måndag! ;) Jag skjuter upp det helt enkelt!

Idag har jag jobbat sen vart på lönekurs & nu sitter jag i Hulan & väntar på att syrran ska plocka upp mig för att sedan åka till Allum med henne & Maria! :) Ska bli trevligt. Det skulle va bh-shopping men jag köpte två nya förra helgen så jag är rätt nöjd faktiskt!

Imorgon är det freeeeedag :) ÅÅÅÅh va härligt, jobbdagen kommer nog gå rätt fort då jag är själv där & har en del att stå i! Känns inte som jag hinner mycket de här veckorna när jag går på lönekurs två halvdagar i veckan!
Sedan blir det El Corazon & sedan plocka upp mina kära föräldrar som har gått & blitt svarta, åtminstone mamma!

Hemskt förresten det där med dom två 20 åriga svenskorna som drunkande i Vietnam, pga ett rucklig båt! :(

Ha en bra kväll!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hurtbulle!

Det är jag det :) Åttonde gången jag tränade idag! Känner mig väldigt nöjd :) det SKA hålla i sig.
Jag tröttar ju inte ut mig iaf eftersom hittills har det bara blivit träning 2 ggr i veckan, men va fasen?! Bättre än 0 gånger hehe!


Jag på gymmet förut, något svettigt ;) Vad gillar ni mitt nya träningslinne? :)) Köpte det på Stadium i Sisjön i lördags när jag & syrran va där! I love it!

Nu lagar jag tacopaj av den sista köttfärsen som blev kvar efter tacosätandet, valde att göra det istället för att hacka mer sallad till Johans matlåda imon :)

Nu ska jag plugga!
Postad i: Skönhet & hälsa Kommentarer (0)

Onsdag

Mitten på veckan, fan va gött - snart heeeelg igen =)
Vet inte vad det är med mig denna veckan men var är min energi?? Känner mig helt jättetrött hela tiden typ, vill bara hem & sova! Men som tur va ger jag inte med mig hela tiden haha!
Igår var jag hemma hos Tasha & Carro & åt cheescake som Tasha hade bakat - sjukt god!! Det hade hon gjort bra =) Sedan åkte jag hem & tog mig en dusch & plugga lite för att sedan åka vidare till Högsbo & lämna bilen, Johan skulle hämta mig när han hade slutat & han slutade inte förrän 21 typ! Arbetsnarkoman? Öh ja!

Idag blir det träning efter jobbet, känner mig lite bättre i halsen! Sedan åka & byta bil för imorgon ska pappas bil lämnas in! Snäll som jag är tänkte jag fixa det innan han kommit hem så han slipper göra det direkt efter semestern! Som ett tack för lånet typ :) Vår bil har ju bara stått i flera veckor så det var lite rosslig igår!

På fredag kommer Emma från Malmö & då ska vi gå ut & käka, El Corazon blir det :) jag, sis, Emma & Tasha! :)

Ni får ha en bra dag nu ska jag jobba vidare!

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Måndag

Idag är det måndag & alla hjärtans dag ♥
Jag & Johan ska åka till Alingsås & käka på Musses! Så gott.
Vi är inte så noga med att fira det egentligen, jag tycker mest det är mysigt att hitta på något! :)

Helgen har vart kanon (förutom vissa saker, men det behöver vi inte gå in på)!
Fredagen tillbringades hemma, kom igång lite med mitt examensarbete & började skriva i det!
Sedan kollade jag & Johan på film & bara va!

Lördagen lyckades jag få med mig syrran till Stadium i Sisjön & sedan till 421, shoppa e vi ju som vanligt bra på :) Det blev en ny träningsväska & ett träningslinne! Även 2 nya bh:ar fast dem köpte vi på Lindex i Lerum :)
På kvällen åkte vi till Filippa på fest, jättekul :)

Igår, trotsade bakfyllan & åkte till Jimmy, där vi gick på en promenad till Slottskogen, vidare ner på Linné & sedan Haga för att fika. Det var jag, Johan, syrran, brorsan, Liam & sedan Carro! Fler sånna dagar tack :) 

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen:


Syrran på Öxsjön! Tur hon lyckades få ut oss en stund på lördagen efter shoppingen :)

Jag på isen på Öxsjön! 

Mysigt!

Lilla Liam på promenad :)
 
Postad i: Nöjen Kommentarer (2)

Goddagens!

Hej på er!

Idag är det onsdag & vissa kallar det lillördag :) För mig är det helt enkelt mitt i veckan!!

Idag är det bokslutsarbete här på kontoret! Jag hjälper chefen med en massa & skriver samtidigt turordningslistor för arbetarna! Ska även läsa lite i min lönehandbok inför kursen imorgon! Jag gör det ju faktiskt för jobbet så egentligen behöver jag inte plugga på min fritid :) Thank god!

Idag efter jobbet blir det träning & efter det är det tänkt att jag & sis ska åka till Ikea! Får hoppas det finns tid för det. Annars är det ju ingen brådska dit precis.

Ha en bra dag gott folk, får se om jag skriver lite senare!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Wow

Upptäckte precis att jag hade en webcam på min dator (haha) snabb! Köpte denna på min födelsedag förra året alltså augusti! Snabb Sarah!

Var därför tvungen & bjuda er på lite bilder jag inveg den med:



Som sagt: det finns myyyycket att göra om man inte känner för att plugga ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

God kväll

Har tillbringat denna eftermiddag kväll men väldigt husliga saker:
- dammsuga & tvätta golv hos mamma & pappa
- kom hem & börja laga mat
- rensa i alla lådor & utrymmen jag kunnat hitta (nästan alla iaf)
- åt mat
- fortsatt rensa
- lagt ut lite saker på tradera
- städat upp slipdammet i vardagsrummet

Man kan hitta måååånga saker att göra om det är något som till exempel att plugga som man vill undvika!
Vill ni ha tips är det bara att fråga ;)



En smarrig kyckling curry gryta blev det idag spetsad med lite thai-sweetchilisås! mumma! Denna grytan gjorde Filippa åt mig & henne någon gång i vårt tentapluggande! :)

NU!!! ska jag sätta igång & läsa lite löneadministration! I promise! ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Postad i: Skönhet & hälsa Kommentarer (0)

Tisdag

Hej gott folk!

Idag är det tisdag & dags för min första lönekurs, ska bli spännande!
Jag hoppas jag kommer känna mig fullärd när mina 15 tillfällen har gått.
29 mars kommer jag att vara en fullärd löneadministratör! Det är mitt mål iaf :)

Efter kursen idag ska jag träffa Filippa, vi ska ses på Ikea, käka god mat & shoppa, aldrig fel =)


Filippa & jag på Cypern på min födelsedag :)

Ha en bra dag!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Letar..

just nu efter en fin/snygg/rolig/passande lampa till fönstret i köket, det var fint när vi hade ljusstaken där vid jul & nu vill jag ha en lampa fast hängades i det fönstret. Letar lite inspiration på internet. Hittade några stycken på google men när man klicka på bilden så va bilderna pyttesmå!
& så va det oftast bloggar man kom till. Orkar ju inte läsa igenom hela någons blogg, oftast kommer man ju inte ens till det inlägget där just den lampan fanns.. Hmm fattar inte riktigt det där ;)

Här va en jag tyckte va lite fräck..

Imorgon efter min första lönekurs så ska jag träffa Filippa & jag hoppas att hon är sugen på att åka till Ikea för det är jag :) Tänkte även kolla lampa där. Även en läslampa till sovrummet.

Nu ska jag snart gå & lägga mig, är ifs knappt trött men jag har inget annat & göra just nu hehe.

Godnatt :)
Postad i: Inredning Kommentarer (0)

Måndag

Ny vecka - igen! Haha. Känns som det var typ två dagar sen jag skrev förra måndagens inlägg ;)

Idag var jag hyfsat pigg när jag vaknade, Johan låg kvar i sängen & sov när jag gick, gottegris ♥

Efter jobbet idag blir det träning igen, ska testa måndag & onsdag denna veckan. Jag ska ju börja på min lönekurs imorgon & den är tisdagar & torsdagar så det är ju skönt om man slipper åka hit igen efter det bara för att träna. Så vi får se hur det funkar :)

Pratade precis med pappa oxå, han & mamma är ju nere i Thailand fortfarande, dom bara gottar sig - ligger på stranden varje dag osv. Har semester helt enkelt. Jag är bara liiiiite avundsjuk!



Ha en bra dag!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

Då var denna veckan snart över.
Jag & älskling har ätit frukost tillsammans idag - hör & häpna - det händer väl typ en gång varannan vecka, knappt så vi äter middag ihop oftare än så heller. Tråkigt faktiskt egentligen borde man se till att man har någon slags rutin tillsammans. Men men, det får väl bli längre fram någon gång ;)

Så här mysigt hade vi det :) Ingen lyxfrukost precis men va fan =)

Nu sitter jag hemma i soffan & är grymt rastlös, Johan åkte precis iväg skulle fixa en massa saker.. Jag funderar på att rensa garderoben eller något, uppenbarligen behöver man göra det rätt ofta!!
Sen ska jag tvätta pappas bil efter en veckas lån av den, nästa vecka blir det mammas o sen hoppas jag att vi har lagat vår bil tills dess. & i eftermiddag ska vi ner till Hulan & käka middag med syrran! Mys!

Hoppas ni får en bra dag! Nu får jag väl ta & göra någon nytta :P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Världens bästa...

tjejer fick jag äran att umgås med igår, det va alla mina närmaste & goaste vänner som kom på tjejmiddagen :) riktigt kul! (dock va Carin aldrig där eller Lillmaria).
Vi festade & hade skoj ända till kl. 3.30 inatt. Då decka jag gott vill jag lova! Haha, fick i mig en hel del vin, vilket känns idag - men det var det värt flera gånger om :)

Jag & Syrran höll på & laga mat & greja i ca 2 h innan folket började droppa in! Det bjöds på potatisgratäng med fläskfilé & sallad till det, mums!
Till efterrätt hade vi päronhalvor som vi la in i ugnen & smälte after eight på & till det blev det vaniljglass! Det var tydligen en populär efterrätt på 70-talet ;)


Bordet vägde en hel del som vi flyttade från köket & in till vardagsrummet & shit vad det va roligt, skratta så mycket så det gick inte undan precis! Haha


Syrran skivar massa potatis!


Här har vi dukat fint :)

Första gästerna: en höggravid Jennie, Carro & Jessica

Fina Jessica


Fina Carro :)



Sötaste Tasha

Fina Carro :)

Goaste syrran!!! ♥



Kul hade vi :D



Härlig kväll - riktigt lyckat!
Nu har vi även bestämt att vi ska börja med att göra något sånt här varje månad kanske varannan & så ska vi turas om, nästa månad blir det hos Marie & efter det hos Maria! Hoppas att vi kommer hålla det, hade vart sjukt kul =)
Hur svårt ska det egentligen vara???

Nu sitter jag hemma i soffan & degar, ska titta på ett avsnitt av One Tree Hill.
Ikväll kan hända att det blir imorgon, ska jag & Johan åka till landet, pappa vill gärna att vi kollar till det nu när dom är borta & självklart gör vi de :)

Ha en bra lördag!
Postad i: Nöjen Kommentarer (0)

Tjejmiddag :)

Äntligen fredag!!♥

Ikväll vankas det tjejmiddag som jag & syrran har styrt upp hemma i Hulan, vi passar på när mamma & pappa är i Thailand, det finns ju liiite mer plats där :)
Vi blir 10 st härliga tjejer & det ska bli riktigt roligt!

Monica va så snäll & sa att jag får gå hem halv 4 idag om jag ville så jag hinner fixa & dona & börja med maten så det slipper bli så stressigt - och det tänker jag göra :)

Nu tänkte jag ladda upp en bild igen för att få inläggen lite roligare men icke, funkar inte idag heller!

Nej, nu får jag ta & jobba undan så att jag kommer iväg tidigare!

Ha en grym fredag gott folk! ♥
Postad i: Nöjen Kommentarer (0)

Lyx

Igår när jag kom hem hade älskling köpt kräftor & dukat fint, tänt ljus & allt :) Så mysigt. Så firade vi lill-lördag ;)
Då kände jag mig faktiskt lite bortskämd! Sånt får han gääärna fortsätta med! Hehe.

Nu har jag precis varit & handlat inför tjejmiddagen imorgon, det ska bli jätteskoj! Alla samlade igen eller åtminstone i stort sett alla ;) Det var ett tag sen vi tjejer hitta på något nu!
Vi ska tom göra efterrätt!! Det ni..

Nej, nu får jag se till & jobba. Efter jobbet blir det träning! Ska bli skönt!

Ha en bra dag.
Postad i: Nöjen Kommentarer (0)

Onsdag

Snart är tredje arbetsdagen denna veckan över :) Fan va tiden går! (som vanligt lika förvånad)

Ska iväg snart & hämta ut min bok som jag ska ha till lönekursen jag ska börja på nästa vecka! Ska samtidigt passa på att åka & köpa spackel & färg till fönster Johan plocka ut i helgen! Vi ska måla en vit fondvägg :) Egentligen vill jag måla om hela rummet, jag vet - redan!, men jag tycker det blir så mycket fräschare! Den gråa färgen vi har blev aldrig riktigt som vi tänkte oss från början!


Jag, sitter & fryser på kontoret!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nöjd

Nu känner jag mig sådär nöjd igen - kom nyligen hem från ännu ett träningspass & det känns fantastiskt härligt :) Fattar inte att jag inte har velat träna innan, inbillat mig att det är tråkigt!
Enligt Johan är jag bra på att inbilla mig saker, förr kunde jag inte äta pasta för att jag tyckte jag mådde illa av det - vilket ledde till att jag gjorde det, fattar inte alls vad han menar, haha!

Har ätit en smarrig macka till kvällsmat & smuttar på en kopp te - kan denna tisdagskväll bli bättre?

Nu ska jag ta upp min bok & läsa! & vänta in min älskling som är & jobbar!

Ha en bra kväll!
Postad i: Skönhet & hälsa Kommentarer (0)

Tränar

Nu åker vi & tränar :)

Känns gött, första träningspasset denna veckan!
Känner mig redan starkare ;)


Bild lånad från google
Postad i: Skönhet & hälsa Kommentarer (0)

Tisdag

Idag har jag ingen som helst lust till någonting faktiskt, helst av allt skulle jag vilja ligga hemma & läsa ut min bok! Är inne på fjärde boken i Twilight serien nu!
Men icke, för jobba ska man göra varje dag! Haha.
Dessutom blir det träning efter jobbet, får ta det ganska lugnt då jag inte känner mig helt hundra i kroppen!
Har fått in två sjukanmälningar idag, 1 igår & 2 förra veckan! Så sjukdomar går det :/ hoppas jag klarar mig undan denna gången! En av mina chefer går ju här även om han är sjuk - inte bra!


En seg Sarah som vill gå heeeem! ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)